Salı, Şubat 20, 2007

Otobüs Hikayesi - Kulaklık, Örgü, Otobüs




Gönderen İsmail Kuriş.

Bir anekdot da benden. Sabahın köründe servisle okula gidiyorum. Bir an yandaki otobüsün içine bakıverdim. Bir de ne göreyim; bir teyze kulağında kulaklık, elinde örgü şişleri, bir yandan müzik dinliyor, bir yandan torununa kazak örüyor. Bir de bunu işe giderken yapıyor. Ne diyelim Allah kolaylık versin...


Tabii ki İsmail telefonu çıkarıp fotoğrafı çekene kadar biraz görüntü kaybımız olmuş ama olsun. :)

12 yorum:

Deniz Ural dedi ki...

'Teyze' denilen şey çok acayip. Öyle böyle değil.
(Penguen'den Alpay Erdem'in korktuğu kadar var.:))
Kimbilir metal müzik falan dinliyordur o orada. Belli mi olur yahu, Teyze bu. Ehe

Ned Dorsey dedi ki...

Örgüyle TSM daha güzel gitmez mi sayın Deniz Ural? :) Metal en fazla dikiş makinesiyle gider. hehe

Ned Dorsey dedi ki...

Bir de şimdi tekrar post'la karşılaşınca dilime dolandı. Barış Manço'nun Süper Babaanne diye bi şarkısı vardı. Olaya dışarıdan bakan insanların da bu şarkıyı söylediğini düşünebiliriz:))
Süper babaanne oluyor tam.

Deniz Ural dedi ki...

Olur mu Sayın Ned? Metal falan dinleyecek ki bizi bu dumurdan başka dumurlara sürüklesin.

Özgür teyze! Her yerde dilediği gibi davranır, nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir, ne işine geliyorsa öyle düşünür!
Senden benden daha bağımsız değil mi?

:)

Vatansız Kral dedi ki...

abi yapmayın etmeyin insanları boş bellediniz siz

teyze o sırada bir kulaklıktan piyasa analizleri ve paritelerdeki son durumları öğrenip diğer kulaklık ve üzerindeki mikrofondan milyon dolarlık hisse senedi parite alım satımları yapıyor bir yandan hobi olarak ve torunu için örgü örüyor aynı zamanda da bir otobuste bunları yaparak hem bir firma için gözlem de bulunuyor belki üstünde bi yerde reklam var falan filan insanlar ööle basitçe takılmıyor artık naif olmayalım bu kadar yavf :P

Mine Yaman dedi ki...

Krallllll.....
korkuyorum :))))
O nasıl bir çıkarımdır :P

Belli ki sürekli dürtüp ördüğünün modelini soranlar tarif isteyenler var. Onlardan kurtulmak için kulaklık takıyor bence :)))

otobüste dedi ki...

Fotodan anlaşıldığı üzere şu Doğu Avrupa yapımı eski otobüslerden birine benziyor. Onların içinde yeşil otobüslerden farklı olarak aşırı bir gürültü olur ya. O gürültüden korunmak için de takmış olabilir. Di mi? Neden olmasın.

Borsa morsa... Çok uç:) Bir de düzelti yapayım. Biz yuvarlak çıkarımlar yaptık diye teyze "boş" mu oldu da borsa morsa olunca "çok dolu" oluyor. Heh, haydi. Buyrun Vatansız Kral, buradan yakın. :))

Deniz, gel gel, otur şöyle bak nasıl cevaplayacak şimdi Vatansız Kral.

Mine, otobüste örgü "ören bayana" model soran bir başka "ören bayan" mıdır yoksa "uyuzluktan baymak üzere" olan "bayan" mıdır?:))

Vatansız Kral dedi ki...

hehe ned aha dedin kıstırdım kralı ama yannısın var ben içerikten oturu diil iki kulaklıın sadece müzik için kullanılmasından ve dier uzuvlarıyla da biseler yapıor olabileceinden dolayı bos mu sandınız dedim. siz müzik dinletip ördüünü iddia edionuz ben dinniyor konsuor konustuunun ceabını dinnior örüor reklam yapıor gözlüor gibi aynı anda yaptıı 6 isden dem vurdum
keh küh

sizin bayan bay olduunuzu bilmiodum ned bay :P

deniz popcorn takviyesi yapimmi maç uzıcak gibi top yine ned bay da tabe bu altın gol olarak kabul edilirse o ayrı..

Deniz Ural dedi ki...

Yahu, evde maç izleniyor zaten kaç gündür. Bana maş demeyiniz lütfen sayın Kral.

Bu teyzeler var ya bu teyzeler. Boşa koysan dolmaz, doluya koysan almaz. Çok farklı açılardan incelemek lazım onları, ki o açılardan malesef bende mevcut değil. En iyisi, apartmanının önüne minder serip çekirdek çitleyen teyzeler bulunan kişilerden bekleyelim biz yorumları.

Çok acayip, çook.
:)

Murat Kaya dedi ki...

2002'de kaldınız galiba Vatansız Kral. Söyleyin vezirlerinize size yeni bir takvim hazırlasınlar:) Hehe.
Altın Gol kalktı 2002'de. Sonuncusunu İlhan Mansız attıydı galiba.

Deniz'e popcorn, tüm otobüse de "abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz..." cümlesinden ver bir tane. Ha bir de ören bayandan türetilen Ned espriniz çok kötüydü valla, otobüsü istop ettirdi, o derece! :) Deniz istop etme sırasında bindiği için otobüse bi yorum yapabildi. Yolcular ne diyeceğini şaşırdı:P

Kapı önünde çekirdek çitleyip mahalle gözlemleyen kavimler Amerika kıtasında da İtalyanlar sayesinde görülmüştür sevgili Deniz Ural. Hiç rastlamadınız mı altyazı çevirileriniz sırasında:))

Bu arada aklıma geldi. Otobüste çekirdek çitleyen kimseye rastlamadım ben çocukluğum da dahil olmak üzere. Acaba bu saygısızlık olacağı düşünülerek otobüste yapılmayan bir fiil midir? Yoksa şoförler mi kızmaktadır? Ya da gürültülü bir aracın içinde çekirdek çitlemek abes kaçacağı için midir? Hani çekirdek çitlemek için oranın sessiz olması lazım ki o çit çit sesleri duyulabilsin.

Vatansız Kral dedi ki...

çıkışta görşelim ned
:)

bence otobuste cekirdek çitlemenin keif vermeyeceinden dir cekirdei citleip soora yere atamadıktan ve çekirdek bittinde ayrılırken nası yeri yeterince ii mahvedebilmismiim die bakamadıktan soora ne annadım ben cekirdek citlemekten

Mine Yaman dedi ki...

:))))
Bir gün hep birlikte bir otobüse binip çekirdek çitleyelim miiiiiii?
yeşil otobüs olsun ama :)

Ya Nedcim, ben yemek tarifinden örgü modeline kadar birbirleriyle bilgi alışverişi yapan teyzeler gördüm. Sormaz mı onun modeli nasıl diye teyzem, unutmamak için de defterini çıkarır not alır walla :)