Perşembe, Mayıs 17, 2007

Hırsız aranıyor!!

317 Bağcılar İçaydınlık otobüsü, Nenehatun caddesinden zoraki dönerek daracık bir sokağa girer 50 metre gittikten sonra da tekrar dönerek Reşit Galip'e çıkar. Bugün o 50 metrenin sonunda otobüs dönecekken bir panelvan Palio (Herhalde Panelvan deniyor o araçlara tam bilmiyorum:)) dönüşü imkansızlaştırıyordu, Muavin şoförü bulmak için inince baktı şoför yok,kapı açık anahtar arabanın üzerinde. Muavin fazla düşünmeden palioya binip arabayı ileriye çekmeye davrandı, o sırada esas şoför geldi. Ticari araç olduğuna göre herhalde çok umrunda değil sürücünün ama ben hala dumur bi vaziyetteyim, muavin istese Palioyu alıp gidebilirdi. Bu kadar rahat olmak, hırsızdan korkmamak güzel bir şey olsa gerek:)

1 yorum:

Ned Dorsey dedi ki...

O ticari araçlar var ya....

Çoğu "başkasına ait" olduğu için neredeyse altına Ferrari verilmiş kamyon şoförleri gibi kullanıyor o araçları. Her trafik durumu için problemli. Nasıl olsa "şirket arabası" ya.. Deli gibi davranıyorlar o araçlarla trafikte.

Böyle düşünen yalnızca ben miyim. Onu da bilmiyorum. Ama şimdiye kadar trafik huzurunu bozmayan bir "cangoo, connect..." ticari "araç"a rastlamadım!