Pazar, Ekim 28, 2007

Metroda Yüksek Teknolojik Reklam

Ankara Metro&Ankaray'da eskiden 50*70 Panolara reklam afişi asılırdı. Sonra tek bir reklam koymaktansa monitör koyarız beşer saniye reklam gösterir daha çok para kazanırız dediler bu panoların içine fotoğrafta görülen monitörleri yerleştirdiler. Bu ekranlar bi süre önce sebebini bilmediğim bir şekilde çalışmaz oldu.


En sonunda hangi cin fikirlinin işiyse ekranı söküp içine reklam için yazısını koymuşlar. Resimde görünen yazı ekranda görünen zaman zaman değişen bir yazı değil, bildiğimiz kağıda çıktı alıp ekranı tornavidayla açıp kağıdı içine yerleştirmişler elektrik masrafı olmasın diye:) Şimdi bu adamlar reklam verenler için de ekranları söküp içine kağıt afiş mi koyacaklar acaba bilemedim, benden çok merak eden varsa numarayı arayıp bizi de bilgilendirebilir:)

4 yorum:

Ned Dorsey dedi ki...

Derinliği göremiyorum fotoda. Şöyle hafif yan taraftan bi çekim de olsaydı. Tam olarak anlayabilirdim ne olduğunu. Bu açıdan bakınca bana sıradan bi "a4 çıkış ilanı" gibi görünüyor.

Biraz daha uzun süre bakınca orada tek boyutlu bir tv ekranı varmış gibi görüyorum ama.. Derinlik olmadığı için anlayuamıyorum

h k dedi ki...

ilan zaten a4 çıktısı ya da a kaç ise:)
tv ekranını söküp içine kağıt yerleştirmek hangi akıllının işi onu merak ettim

Kedili Şeylerde Ne? dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
egemavisi dedi ki...

Beldiyenin monitörlerini kim tamir ediyor acaba?(Gayriihtiyari yolsuzluk şüphesi)